För dig som har re:member Mastercard

Vad händer med tilläggsförsäkringarna?

Du har sedan tidigare haft möjlighet att lägga till försäkringar till ditt re:member-kort. Tre stycken har ingått avgiftsfritt, har du velat lägga till fler har du betalat 70 kronor styck.

Från och med mars 2018 är det inte längre möjligt att välja att lägga till individuella tilläggsförsäkringar som vi tidigare erbjudöd till ditt kort. De individuella tilläggsförsäkringarna ersätts av en ny kompletterande reseförsäkring och i Trygghetspaketet som kommer att ingå i ditt kort.

För dina nuvarande tilläggsförsäkringar och de du valt att köpa till kommer avtalet att upphöra 12 månader efter det att du tecknade försäkringarna eller senast förnyade dem. Du är försäkrad fram till att försäkringarna upphör.

Individuella tilläggsförsäkringar som kommer att upphöra helt:

Betalskyddet omfattas inte av denna ändring.

Övriga individuella tilläggförsäkringar kommer att inkluderas i din kompletterande reseförsäkring och i Trygghetspaketet. Här kan du se en översikt av de tilläggsförsäkringar vi tidigare erbjöd. 

Du kan logga in på Mina sidor för att se vilka försäkringar du har på ditt kort.

Du får en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad

Från och med mars 2018 får en ny kompletterande reseförsäkring på ditt kort. Om du betalar mer än 50 % av din resa med ditt re:member kreditkort ingår en kompletterande reseförsäkring samt avbeställningsskydd från försäkringsgivare ERV.

Din kompletterande reseförsäkring omfattar följande typ av skada eller händelse:

  • Avbeställningsskydd
  • Resestartskydd
  • Missat anslutningsflyg
  • Försening av allmänt färmedel vid avresa
  • Bagageförsening vid utlandsresa
  • Kapitalbelopp vid olycksfall
  • Självriskydd vid utlandsresa
  • Självriskeliminering hyrbil (utomlands)
  • ID-stöld

Läs mer om den kompletterande reseförsäkringen

Trygghetpaketet –  extra trygghet vid köp med ditt remember-kort

I Trygghetspaketet har vi samlat några av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna i en produkt, enkelt och tryggt för dig. Från i mars 2018 kommer även Trygghetspaketet att ingå i ditt re:member-kort utan extra kostnad.

Läs mer om Trygghetspaketet

Den kompletterande reseförsäkringen och Trygghetspaketet leveras i samarbete med försäkringsgivare Europæiske Rejseforsikring, A/S CVR-nr 62 94 05 14, genom Europeiska ERV Filial, organisationsnummer 516410-9208. Tillsynsmyndighet är danska Finanstilsynet. EnterCard Group AB är registrerade som anknuten försäkringsförmedlare hos Bolagsverket.