Försäkringar med ditt re:member kreditkort

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Ditt re:member kreditkort är inte bara ett kort du kan använda för att betala med. Tack vare våra försäkringar får du en extra trygghet i din vardag när du handlar i butik, på nätet, köper resor, bokar en hyrbil eller bara råkar ha lite otur. 

Vilka försäkringar ingår i ditt kreditkort?

  Försäkringar flex             moreMastercard/Visa
Kompletterande reseförsäkring
               
Trygghetspaketet
     
Betalningsskydd Plus
     

Läs mer om de olika försäkringarna nedan.

Inkluderad kompletterande reseförsäkring

Om du betalar mer än hälften av din resa med ditt re:member kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd på ditt kort utan extra kostnad. Med den kompletterande reseförsäkringen får du en extra trygghet så att du kan fokusera på det viktigaste – njuta av resan!

Trygghetspaketet

I Trygghetspaketet har vi samlat tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna; Evenemangsskydd, Allrisk och Prisgaranti, i en och samma produkt. Med Trygghetspaketet kan du gardera dig mot oförutsedda händelser – allt för att göra din vardag enkel och trygg!

Betalningsskydd Plus

Att handla med ditt re:member kreditkort ska vara säkert och du ska kunna känna dig trygg med ett skyddsnät vid ett plötsligt inkomstbortfall. Därför erbjuds du som har ett re:memberkort möjligheten att teckna Betalningsskydd Plus.

Barnbarn och mormor i kök. re:member erbjuder individuell ränta.

För dig med gamla försäkringar

Tecknade eller förnyade du dina försäkringar före 1 mars 2018? Här kan du se en översikt av alla de försäkringar du valt att köpa till, samt de villkor som gäller. Observera att dessa inte kan beställas eller förnyas, men du är försäkrad fram till att försäkringen upphör. Trygghetspaketet, som innehåller tre av våra mest populära försäkringar, ersätter de individuella tilläggsförsäkringarna från och med 1 mars 2018. 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. 

re:member Mastercard och Visa: Ordinarie årsavgift 195 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (15,89 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 614 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 801 kr/mån) med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. Läs fullständiga villkor här

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.